Barcelona pam a pam

COMANEGRA

Barcelona pam a pam

Información

Envío y devoluciones

Després de 20 anys d'espera, finalment veu la llum una edició actualitzada de la guia degana sobre Barcelona, una obra que a més d'esdevenir referència del patrimoni barceloní va difondre una concepció moderna i humana de la ciutat.

Un llibre nascut de la vocació de 'passejant tafaner' de l'autor, però que hagués estat impossible d'escriure sense el seu immens coneixement històric, cultural i artístic ni sense la seva manifesta estima per Barcelona i Catalunya.

Aquesta edició es compon de dos volums. El primer és bàsicament una reedició de l'obra original d'Alexandre Cirici, amb un disseny modern i anotacions per poder conèixer quins elements de la ciutat han canviat.

També s'han recuperat les fotografies originals d'Oriol Maspons que il·lustraven el llibre, presentant-les ara amb una qualitat molt superior.

El segon volum, escrit per l'arquitecta i exregidora de Ciutat Vella, Itziar González, repassa totes les transformacions que ha experimentat la ciutat al llarg dels itineraris descrits en el llibre original (del 1972).

Fidel a l'esperit d'en Cirici, aquestes pàgines porten també impresa la visió personal i crítica d'aquesta gran coneixedora de la ciutat.


Características
Número de páginas:
650
Dimensiones:
22 x 16 cm
Idioma:
Catalán
Número de edición:
12

Referencia:

006512332021 |

EAN:

9788415097471