Descubre la versión beta de la nueva web de El Corte Inglés pulsando aquí.

La cuina del pirineu catala (Tapa dura)

La cuina del pirineu catala (Tapa dura)

  • Financiación 0% gastos, 0% intereses

    Del 17 al 26 de febrero. Ver condiciones

  • 5% de descuento en todos nuestros títulos en papel, excepto libros de texto. Exclusivo online.

    Válido solo para libros vendidos directamente por El Corte Inglés

  • Producto con Envío GRATIS a España

    Excepto Click&Express. Solo para libros vendidos por El Corte Inglés.

Información

Envío y devoluciones

La cuina de les comarques de Girona properes als Pirineus és un combinat de qualitat, fidelitat a la tradició i innovació. Pel que fa a les comarques nord-catalanes ? Fenolleda, Rosselló, Capcir, Alta Cerdanya, Confl ent i Vallespir?, també a redós del Pirineu, constitueixen un lloc privilegiat per a la conservació i tipificació dels productes autòctons. Aquesta zona continua fent honor a la frase de Josep Pla, que afirmava que era on es menjava millor de Catalunya. Però l'escriptor es lamentava de la pèrdua d'identitat de la cuina de la Catalunya del Nord, a causa de la influència de la cuina francesa. Eliana Thibaut i Comalada, pràcticament del no-res i amb un esforç i una dedicació titànics, va tornar a donar senyals d'identitat a aquesta cuina del nord dels Pirineus.


Detalles del libro
ISBN:
9788497914703
Fecha de Lanzamiento:
11-septiembre-2009
Editorial:
COSSETANIA
Formato encuadernación:
Tapa dura
Número de páginas:
120
Dimensiones:
22,5 x 24
Idioma:
Catalán
Género:
Cocina
Subgénero:
Gastronomía

Referencia:

006510964395 |

EAN:

9788497914703