Salta la navegació. Ves directament al contingut principal

Comença el contingut principal

Els Nostres compromisos

Servei

L'atenció personalitzada i la nostra vocació de servei ens diferencien com a empresa.

Assortiment

Comptem amb una oferta comercial àmplia, variada i nova en tot tipus de productes.

Qualitat

Treballem perquè la qualitat sigui present en tots els nostres àmbits d'activitat.

 

Especialització

Som especialistes en moda, perfumeria, alimentació, decoració, cultura i oci, viatges, assegurances, informàtica...

Garantia

La clau de la relació de confiança que mantenim amb els nostres clients és la garantia del producte i servei que oferim als nostres centres.

 

Els nostres proveïdors comparteixen el nostre compromís ètic

Tots els nostres proveïdors han d'acceptar i assumir els Principis d'Actuació del Grup El Corte Inglés, document que es basa en el Codi de Conducta de BSCI.

Aquest Codi de Conducta pren com a referència substancialment la Declaració Internacional dels Drets Humans, el Pacte Mundial de l'ONU i les convencions fonamentals de l'Organització Internacional del Treball (OIT), que vetlla pels drets humans i laborals, la llibertat d'associació, la no explotació infantil, la persecució del treball forçat, etc.

+Info proveïdors

Auditoria L'any 2018, 3.007 auditores realitzades en països extracomunitaris, 339 auditores realitzades en països de la UE

Medi ambient Al Grup El Corte Inglés mantenim un compromís constant pel medi ambient i fem un esforç continuat per millorar aquells impactes relacionats amb la nostra activitat comercial.

100% de les nostres bosses estan certificades 56.850 tones de residus valoritzats l'any 2018 -70% d'emissions de CO2 respecte de l'any 2018 Certificació Residu Zero en els nostres centres comercials i plataformes a Galícia

El nostre compromís amb el medi ambient

Final del contingut principal