Salta la navegació. Ves directament al contingut principal

Sou a:

  1. Inicio
  2. Govern corporatiu
  3. Ètica i compliment

Ètica i compliment

Comença el contingut principal

El Corte Inglés, una empresa responsable

Des dels nostres orígens, som una empresa responsable, compromesa amb el compliment de la legalitat i la transparència i que manté un comportament ètic en tots els àmbits d’actuació.

La Funció de Compliment Normatiu és un òrgan intern independent que ret comptes davant el Consell d’Administració. Estableix models d’organització i de gestió en què es recullen les mesures de vigilància i control a les quals estan subjectes tots els directius i empleats del grup El Corte Inglés. Això ens permet avançar cap a les millors pràctiques de govern corporatiu.

Contacte Canal Étic 

El grup El Corte Inglés disposa d’un Codi ètic en què s’estableixen els principis ètics i d’actuació amb els quals es compromet en el desenvolupament de totes les activitats empresarials i que han de respectar tots els membres que integren l’organització.

El Canal Ètic és un mitjà de comunicació confidencial tant per als membres de l’organització com per a altres parts interessades, com ara clients i proveïdors, entre d’altres. Aquest canal dona resposta a qualsevol dubte, discrepància o irregularitat vinculat amb el compliment del Codi ètic.

Amb la finalitat d’assegurar la confidencialitat de les dades i l’objecte de la comunicació, la documentació es protegeix d’acord amb els requisits que estableix la normativa de protecció de dades.

Presentar denúncia

Si la seva notificació o denúncia és una reclamació d’origen comercial, per una comanda telefònica o al nostre canal de comerç electrònic, pot dirigir-se a la següent bústia: coordinador.gestionatc@elcorteingles.es 

T'ha resultat útil aquesta pàgina?

Ens podries dir per què?

Final del contingut principal